Barion Pixel

STIHL Termékeink

Fedezze fel STIHL termékeinket a webshopunkban, és élvezze a kiváló minőséget és teljesítményt!

Láncfűrészek, Fűnyírók és Fűkasza Gépek, Elektromos Eszközök, Akkumulátoros Eszközök,Védőfelszerelések

Speciális Ajánlatunk

STIHL MS-170D

ALAPMODELL TŰZIFA DARABOLÁSHOZ Csökkentett füstgáz kibocsátású, kis benzines motorfűrész katalizátorral (D). Kiváló tűzifa vágásához és fával történő építési munkálatokhoz. Alkalmas fák döntésére 30 cm-es átmérőig.

STIHL MS 180

ALAPMODELL TŰZIFA DARABOLÁSHOZ A nagy teljesítményű és könnyű STIHL MS 180 benzinmotoros láncfűrész tökéletes választás tűzifa daraboláshoz. 4,1 kg tömegének köszönhetően jól manőverezhető. Vastagabb ágak vágására is alkalmas.  A STIHL MS 180 modell takarékos STIHL 2-MIX motorral rendelkezik. Az antivibrációs rendszer a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgéseket jelentős mértékben csökkenti, így erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.

STIHL MS 211

KÉNYELMES KEZELHETŐSÉGŰ, KÉZRE ÁLLÓ BENZINES LÁNCFŰRÉSZ A könnyű, kompakt kialakítású STIHL MS 211 benzinmotoros láncfűrész kiválóan alkalmas tűzifa alkalomszerű darabolására. Az 1,7 kW (2,3 LE) teljesítményű STIHL 2-MIX motor erős és takarékos. A gép funkciói egyetlen karral irányíthatóak, amely így egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. 3/8" PM3 fűrészlánc a kiváló vágásteljesítmény érdekében. A téli/nyári üzemódnak köszönhetően a STIHL MS 211 láncfűrész még hideg időjárásban vagy magasabb páratartalom esetén is használható. A gép oldalsó láncfeszítéssel és szerszám nélkül nyitható tankzárral rendelkezik.

STIHL Szerviz

Ha Stihl eszköze meghibásodott vagy elromlott, ne aggódjon! Professzionális szervizcsapatunk itt van, hogy segítsen. Gyors és hatékony szervizelésünkkel visszaállíthatjuk eszközének eredeti teljesítményét. Bízza ránk gondjait, és élvezze a zökkenőmentes működést újra!

Shopping Cart
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Keresés
×
Scroll to Top