Barion Pixel

STIHL

MS 180

ALAPMODELL TŰZIFA DARABOLÁSHOZ

A nagy teljesítményű és könnyű STIHL MS 180 benzinmotoros láncfűrész tökéletes választás tűzifa daraboláshoz4,1 kg tömegének köszönhetően jól manőverezhető. Vastagabb ágak vágására is alkalmas. 


A STIHL MS 180 modell takarékos STIHL 2-MIX motorral rendelkezik. Az antivibrációs rendszer a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgéseket jelentős mértékben csökkenti, így erőkímélő munkavégzést tesz lehetővé.

106.900Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

STIHL Négycsatornás technológia

A gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.

Antivibrációs rendszer

A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Kompenzátor

A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a  légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Vezetőlemezhossz35 cm
Lökettérfogat31,8 cm³
Teljesítmény1,4 kW
Tömeg4,1 kg 1)
Teljesítménysúly3 kg/kW
Össztömeg4,78 kg 2)
Hangnyomásszint100 dB(A) 3)
Zajteljesítményszint112 dB(A) 3)
Rezgésgyorsulás bal oldal6,6 m/s² 4)
Rezgésgyorsulás jobb oldal7,8 m/s² 4)
Láncosztás3/8 ” P
CO2859 g/kWh
 
Shopping Cart
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Keresés
×
Scroll to Top