Barion Pixel

STIHL

MS-211

KÉNYELMES KEZELHETŐSÉGŰ, KÉZRE ÁLLÓ BENZINES LÁNCFŰRÉSZ

A könnyű, kompakt kialakítású STIHL MS 211 benzinmotoros láncfűrész kiválóan alkalmas tűzifa alkalomszerű darabolására. Az 1,7 kW (2,3 LE) teljesítményű STIHL 2-MIX motor erős és takarékos. A gép funkciói egyetlen karral irányíthatóak, amely így egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. 3/8″ PM3 fűrészlánc a kiváló vágásteljesítmény érdekében.


téli/nyári üzemódnak köszönhetően a STIHL MS 211 láncfűrész még hideg időjárásban vagy magasabb páratartalom esetén is használható. A gép oldalsó láncfeszítéssel és szerszám nélkül nyitható tankzárral rendelkezik.

145.990Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

STIHL Négycsatornás technológia

A gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.

Karburátor előmelegítés

A STIHL karburátor-előfűtéssel felszerelt fűrészeivel hideg időben sem lehet probléma: téli beállítás esetén előmelegített levegő áramlik a karburátor köré. Ez megakadályozza a karburátor befagyását. A nyári és a téli üzemmód egyetlen egyszerű mozdulattal állítható át.

Antivibrációs rendszer

A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Oldalsó láncfeszítés

A fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja  az éles fűrészlánccal való érintkezést.

Kompenzátor

A STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a  légszűrő növekvő elpiszkolódásánál is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.

Szerszám nélkül nyitható tankzárak

Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra. (Ábrához hasonló).

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Vezetőlemezhossz35 cm
Lökettérfogat35,2 cm³
Teljesítmény1,7 kW
Tömeg4,3 kg 1)
Teljesítménysúly2,5 kg/kW
Össztömeg4,98 kg 2)
Hangnyomásszint100 dB(A) 3)
Zajteljesítményszint113 dB(A) 3)
Rezgésgyorsulás bal oldal3,5 m/s² 4)
Rezgésgyorsulás jobb oldal3,5 m/s² 4)
Láncosztás3/8 ” P
CO2999 g/kWh
Shopping Cart
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Keresés
×
Scroll to Top