Barion Pixel

STIHL

MS-231

KOMPAKT KIALAKÍTÁSÚ, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ BENZINMOTOROS LÁNCFŰRÉSZ

A STIHL MS 231 benzinmotoros láncfűrész kiváló választás tűzifa alkalomszerű darabolásához. A kompakt kialakítás és a nagy vágásteljesítmény hatékony munkavégzést biztosítanak. 


A 2,0 kW (2,7 LE) teljesítményű STIHL 2-MIX motor erős és takarékos. Az utólagosan felszerelhető STIHL ElastoStart az egyenletesebb indítást segíti. 


Szerszám nélkül nyitható tankzár és előleválasztásos légszűrőrendszer a hatékony munkavégzés érdekében. Az utólagosan felszerelhető HD2-szűrő távol tartja a finom port a motortól, így biztosítva a különösen hosszú élettartamot. STIHL antivibrációs rendszer az erőkímélő munkavégzés érdekében.

167.990Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

STIHL Négycsatornás technológia

A gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.

Oldalsó láncfeszítés

A fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja  az éles fűrészlánccal való érintkezést.

Antivibrációs rendszer

A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Szerszám nélkül nyitható tankzárak

Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra. (Ábrához hasonló).

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Vezetőlemezhossz35 cm
Lökettérfogat42,6 cm³
Teljesítmény2 kW
Tömeg4,8 kg 1)
Teljesítménysúly2,4 kg/kW
Össztömeg5,48 kg 2)
Hangnyomásszint103 dB(A) 3)
Zajteljesítményszint114 dB(A) 3)
Rezgésgyorsulás bal oldal3,9 m/s² 4)
Rezgésgyorsulás jobb oldal3,9 m/s² 4)
Láncosztás3/8 ” P
CO2917 g/kWh
Shopping Cart
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Keresés
×
Scroll to Top