Barion Pixel

STIHL

MS-181

A TŰZIFA KÉNYELMES DARABOLÁSÁHOZ

A STIHL MS 181 benzinmotoros láncfűrész kiválóan alkalmas kertápolási munkákhoz. Akár kisebb fák kivágásához is használható.


Takarékos STIHL 2-MIX motor a nagyobb vágásteljesítményért. Az utólagosan felszerelhető STIHL ElastoStart az egyenletesebb indítást segíti. A gép funkciói egyetlen karral irányíthatóak, amely így egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. Fém rönktámasz a fűrész egyszerű és pontos vezethetősége érdekében. A láncfűrész előleválasztásos légszűrőrendszerrel rendelkezik, amelynél a hagyományos légszűrőrendszerekkel összehasonlítva lényegesen hosszabb a szűrőtisztítások közti időtartam.

126.990Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

STIHL Négycsatornás technológia

A gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.

Karburátor előmelegítés

A STIHL karburátor-előfűtéssel felszerelt fűrészeivel hideg időben sem lehet probléma: téli beállítás esetén előmelegített levegő áramlik a karburátor köré. Ez megakadályozza a karburátor befagyását. A nyári és a téli üzemmód egyetlen egyszerű mozdulattal állítható át.

Antivibrációs rendszer

A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Oldalsó láncfeszítés

A fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja  az éles fűrészlánccal való érintkezést.

Szerszám nélkül nyitható tankzárak

Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra. (Ábrához hasonló).

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Vezetőlemezhossz35 cm
Lökettérfogat31,8 cm³
Teljesítmény1,5 kW
Tömeg4,3 kg 1)
Teljesítménysúly2,9 kg/kW
Össztömeg4,98 kg 2)
Hangnyomásszint100 dB(A) 3)
Zajteljesítményszint112 dB(A) 3)
Rezgésgyorsulás bal oldal3,5 m/s² 4)
Rezgésgyorsulás jobb oldal3 m/s² 4)
Láncosztás3/8 ” P
CO21039 g/kWh
Shopping Cart
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Keresés
×
Scroll to Top