Barion Pixel

STIHL

MS-171

MODERN, KÖNNYŰ, BENZINES MOTORFŰRÉSZ

Modern, rendkívül alacsony rezgésszintű benzines motorfűrész telkek gondozásához. Kiválóan alkalmas tűzifa darabolásra, fa építőanyagok vágására, valamint max. 30 cm átmérőjű fák kivágására is. Széles körű felszereltség. Előleválasztásos légszűrőrendszerrel. Megfelel a szigorú EU II-es és EPA II-es füstgáz-kibocsátási előírásoknak is.

114.990Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

STIHL Négycsatornás technológia

A gyújtás előtt az üzemanyag-levegő keverék négy csatornában keveredik össze. Az üzemanyag ezáltal optimálisan ég el, és jelentősen megnő a motor hatékonysága. Az eredmény: kisebb fogyasztás, magas forgatónyomaték, nagy fordulatszám-tartomány.

Oldalsó láncfeszítés

A fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja  az éles fűrészlánccal való érintkezést.

Antivibrációs rendszer

A motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési poblémékhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.

Szerszám nélkül nyitható tankzárak

Szabadalmaztatott speciális zár üzemanyagtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros gépek tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak le újra. (Ábrához hasonló).

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Vezetőlemezhossz35 cm
Lökettérfogat31,8 cm³
Teljesítmény1,3 kW
Tömeg4,3 kg 1)
Teljesítménysúly3,3 kg/kW
Össztömeg4,98 kg 2)
Hangnyomásszint99 dB(A) 3)
Zajteljesítményszint112 dB(A) 3)
Rezgésgyorsulás bal oldal4 m/s² 4)
Rezgésgyorsulás jobb oldal4,5 m/s² 4)
Láncosztás3/8 ” P
CO21072 g/kWh
Shopping Cart
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Keresés
×
Scroll to Top