Barion Pixel

STIHL

FSE 31

RENDKÍVÜL KÖNNYŰ ELEKTROMOS SZEGÉLYNYÍRÓ

A könnyű és csendes STIHL FSE 31 elektromos szegélynyíró ideális a ház körüli nyírási munkákhoz. A könnyű, 2,2 kg-os szegélynyíró hatékony és csendes, akár zajérzékeny területeken is használható. Használatához hallásvédelem viselésére nincs szükség.


Az ergonomikus munkavégzés érdekében az állítható körfogantyú a felhasználó testmagasságához igazítható. A beállításhoz szerszám használata nem szükséges. A dönthető nyírófejjel nehezen hozzáférhető helyek nyírása is, például bokrok vagy sövények alatt, könnyedén elvégezhető. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.

29.990Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Szerszám nélkül állítható fogantyú

A fogantyú gyorsrögzítő segítségével állítható, szerszám használatára nincs szükség.

Körfogantyú

A praktikus körfogantyúval a gép egyszerűen és pontosan irányítható. A körfogantyú fogása a testmérethez és az egyedi nyírási helyzethez igazítható.

Kábel-tehermentesítő

A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. (Ábrához hasonló).

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Névleges feszültség230 V
Teljesítményfelvétel0,2 W
Standard vágóeszközAutoCut Line spool with 1,6 mm
Tömeg2,2 kg 1)
Hangnyomásszint82 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint92 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal1,2 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal1,8 m/s² 3)
Teljes hossz110 cm 4)
Vágókör-átmérő245 mm
Shopping Cart
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Keresés
×
Scroll to Top