Barion Pixel

Hoover NDEH10A2TSBEXS 10 kg Hőszivattyús szárítógép

149.500 Ft

Hőszivattyús szárítógép

Availability: 1 készleten

Cikkszám: 51309 Kategória:

Termék leírás

Kapacitás pamut (kg)KAPACITÁS PAMUT (KG) 10
A kondenzvíztartály helyzeteA KONDENZVÍZTARTÁLY HELYZETE Beltéri tartály
energiahatékonysági osztályENERGIAHATÉKONYSÁGI OSZTÁLY A++
H-DRY 500

H-DRY 500

A H-DRY 500 a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb szárítógép, amely az új Auto Care programnak köszönhetően a legjobb szárítási eredményeket éri el minden típusú ruhadarabon, miközben gondoskodik a szálakról.

OLVASSON TOVÁBB
OLVASSON TOVÁBB
Javítsa szárítója teljesítményét

JAVÍTSA SZÁRÍTÓJA TELJESÍTMÉNYÉT

A hOn alkalmazásnak köszönhetően a legjobb szárítási eredményeket érheti el. Hozzáférhet az Ön igényeihez szabott további funkciókhoz és speciális programokhoz, és javíthatja szárítója teljesítményét és hatékonyságát. A többfunkciós távirányítóval bárhonnan vezérelheti eszközét okostelefonján vagy okoshangszóróján, például a Google Home és az Amazon Alexa segítségével.

OKOSAN HASZNÁLJA ÚJRA A VÍZET

AQUA VISION KONDENZÁT TARTÁLY

Az AquaVision kondenzvíztartály közvetlenül a lőrésbe van integrálva. Ez biztosítja, hogy bármikor ellenőrizni tudja a vízszintet. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a tartályt nagyon könnyű eltávolítani és visszatenni a szárítóba.

AKTÍV-SZÁRAZ

AKTÍV-SZÁRAZ

A H-DRY 500 szárítógép Active Dry funkcióval rendelkezik, amellyel felfrissítheti ruháit. Természetesen eltávolítja a kellemetlen szagokat, baktériumokat, spórákat és baktériumokat, és gyengéden ápolja ruháit. A program teljes 20 percig tart, így nagyon rövid idő alatt kiváló eredmények érhetők el. Ideális program normál és babaruházat fertőtlenítésére, biztosítva a legjobb higiéniát családja számára.

9 ÁPOLÁSI CIKLUS TELJES SZETT

KILENC ÁPOLÁSI PROGRAM KÉSZLETE

A H-DRY 500 szárítógép 9 ápolóprogramból álló teljes készletet kínál, mellyel minden kedvenc ruháját gondozhatja, és így hosszabb ideig élvezheti azokat.

mesterségbeli tudás

MESTERSÉGBELI TUDÁS

A H-DRY 500 szárítók a minőségre és a részletekre való odafigyeléssel készülnek. Emiatt minden H-DRY 500 modell fel van szerelve egy tetővel, ami igazán esztétikussá és robusztussá teszi a szárítót, valamint a talplemez push/pull megoldásával, amely lehetővé teszi a szűrő egyszerű és gyors tisztítását.

Különleges gondozás és higiénia

KÜLÖNLEGES GONDOZÁS ÉS HIGIÉNIA

Válasszon a hOn alkalmazáson keresztül elérhető több mint 40 további program közül, és szabja testre azokat igényeinek megfelelően, hogy tökéletes eredményeket érjen el. Ezenkívül elmentheti kedvenc programjait, hozzáférhet számos információhoz és javaslathoz, és értesítést kaphat, ha egy program véget ér, hogy mindent kézben tarthasson.

MINDEN ELLENŐRZÉS ALATT

MINDEN ELLENŐRZÉS ALATT

Az új hOn alkalmazásnak köszönhetően bármikor vezérelheti szárítógépét, akár otthonon kívül is. Így mindent kézben tarthat. Ellenőrizheti, hogy a ruhanemű készen áll, és értesítést kaphat, amikor a program véget ér. Szerezzen be több mint 40 további programot, amelyek különös gondot fordítanak ruháira és szöveteire. Valós időben ellenőrizze a fogyasztást a szárítási ciklusok során, és tájékozódjon használati szokásairól, hogy javítsa a készülék hatékonyságát.

AUTÓGONDOZÁS CIKLUS

AUTÓGONDOZÁS CIKLUS

Az Auto Care program képes automatikusan beállítani a szárítási folyamatot a töltet méretéhez és típusához, hogy aggodalom nélkül a legjobb eredményt érje el.

Környezetbarát gép

KÖRNYEZETBARÁT

A H-DRY 500 egy nagyszerű szárító, amely bolygónkra is vigyáz! Hőszivattyús technológiánkkal és a kompresszorban használt gázzal azt a hihetetlen eredményt értük el, hogy 30-szorosára csökkentjük a környezetterhelést és a GWP*-t (Global Warming Potential) 100-ról 3,4-re.
* A globális felmelegedési potenciál (GWP) azt mutatja meg, hogy egy üvegházhatású gáz mennyi hőt köt be a légkörben a szén-dioxidhoz viszonyítva egy adott időhorizonton.

Nagy teljesítmény és hatékonyság

NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG

Szinkronizálja mosógépét a szárítógépével, és gondoskodjon a ruhadarabokról. A hOn App a legjobb szárítási programot javasolja, amely alkalmazkodik a ruha mennyiségéhez és típusához, nagyobb teljesítményt és hatékonyságot garantálva.

Hosszan tartó tartósság

HOSSZAN TARTÓ TARTÓSSÁG

Hosszabbítsa meg szárítógépe élettartamát a hOn alkalmazáson keresztüli folyamatos funkciófelügyeletnek köszönhetően. Hasznos értesítéseket kaphat a karbantartás esedékességéről. Fedezze fel a speciális karbantartási tevékenységeket a lépésről-lépésre szóló útmutatónak köszönhetően, és egyszerűen hajtson végre szoftverfrissítéseket távolról anélkül, hogy technikai segítségre lenne szüksége.

LABEL SCAN és VIRTUÁLIS SZEKRÉNY

CLEVER SCAN FUNKCIÓ ÉS A VIRTUÁLIS SZEKRÉNY

A szkennelési funkciónak köszönhetően soha többé nem kell ránéznie a címkékre. Csak készítsen egy képet okostelefonjával, és hozzon létre egy virtuális szekrényt. Az alkalmazás most összegyűjti az összes szárítási utasítást a ruháihoz, és javasolja a megfelelő programot. Garantáltan a legjobb ápolás kedvenc ruháinak.

Négy szárítási fokozat

NÉGY SZÁRÍTÁSI SZINT

Minden Hoover szárítógép négy szárítási lehetőséggel rendelkezik: Iron Dry, kis mennyiségű maradék nedvesség marad a ruhaneműben, hogy megkönnyítse a vasalást. Felakasztható, tökéletes a ruhaneműk egyenesen a szekrénybe akasztásához. Cupboard Dry és Extra Dry – teljesen megszáradt ruhaneműkhöz.

KOMPAKT FORMA, KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY

Ez az egyedülálló megoldás, amely lehetővé teszi, hogy két pár tornacipőt tökéletesen megszárítson, miközben helyet és szöveteit is megtakarítja. Az új dizájn és a kompakt forma biztosítja, hogy a termékek a lehető legkevesebb helyet foglalják el.

Felejtsd el a mosodai címkéket

FELEJTSD EL A MOSODAI CÍMKÉKET

Felejtse el a ruhacímkéket és a hibákat az innovatív Scan to Care funkcióval. Egyszerűen készítsen fényképet a ruháin lévő címkékről, és a hOn alkalmazás automatikusan felismeri a vonatkozó szárítási utasításokat, és javasolja a megfelelő mosási ciklust a legjobb eredmény érdekében.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hoover NDEH10A2TSBEXS 10 kg Hőszivattyús szárítógép” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
Keresés
×
Hoover NDEH10A2TSBEXS 10 kg Hőszivattyús szárítógép
Scroll to Top