Barion Pixel

STIHL

HSE 42

GALLYAK ÉS VÉKONY ÁGAK ALAKÍTÁSÁHOZ ÉS VÁGÁSÁHOZ

A STIHL HSE 42 elektromos sövénynyíró ideális gallyak és vékonyabb ágak alakítására és vágására. A mindössze 3 kg-os gép alacsony rezgésszintű és könnyed munkavégzést biztosít akár hosszabb időn keresztül is.


kétkezes vezérlés kényelmes és egyszerű kezelhetőséget biztosít jobb- és balkezes számára egyaránt. Az egy oldalon élezett kések tiszta vágást eredményeznek. A rögzített ütközésvédő megvédi a sövénynyíró késcsúcsát a sérülésektől a fal- és a talajközelben végzett munkák során.


beépített vágásvédő és a kis kézvédő a biztonságos munkavégzést segítik. A mechanikus késfék a ravasz elengedését követően, egy másodpercen belül megállítja a vágókéseket. A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon.


A STIHL HSE 42 modellhez nyesedékgyűjtő lemez külön rendelhető tartozékként kapható.


A STIHL HSE 42 vágáshossza 45 cm.

53.990Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Kis kézvédő

A kis kézvédő optimális rálátást biztosít a vágókésekre, így tökéletesebb a munkavégzés.

Lézerrel vágott kések

A STIHL elektromos sövénynyíróinak kései lézerrel vágottak és gyémánttárcsákkal csiszoltak. Az edzett vágóélek rendkívüli teherbírásúak, így hosszan élesek maradnak.

Erőteljes motor

Az új elektromos sövénynyírók még sokoldalúbbak a nagyobb teljesítménynek - 420 W (HSE 42) - köszönhetően, összehasonlítva a korábbi modellekkel. Ezekkel  a gépekkel vághat sövényt, formára vághat bokrokat, az eredmény lenyűgözi a szomszédokat.

Kábel-tehermentesítő

A kábel-tehermentesítő gondoskodik róla, hogy a gép meghúzásakor a dugaszoló csatlakozó véletlenszerűen szét ne kapcsolódjon. (Ábrához hasonló).

Könnyű, csendes, alacsony rezgésű

Vág, nem rázkódik. Az új elektromos sövénynyíró formatervezett, csendes működésű és alacsony rezgésű. Emellett az alacsony súly, könnyed munkavégzést biztosít akár hosszabb időn keresztül is.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Vágáshossz45 cm
Névleges feszültség220-240 V
Teljesítményfelvétel420 W
Tömeg3 kg 1)
Hangnyomásszint84 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint95 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal3,1 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal1,5 m/s² 3)
Fogtávolság21 mm
Löketszám3400 Ford./perc (FP)
Shopping Cart