Barion Pixel

STIHL

HSA 45

RENDKÍVÜL KÖNNYŰ SÖVÉNYNYÍRÓ BEÉPÍTETT AKKUMULÁTORRAL

A STIHL AI rendszerhez tartozó ergonomikus kialakítású STIHL HSA 45 akkumulátoros sövénynyíró különösen könnyű és kiváló vágásteljesítménnyel rendelkezik. A beépített lítium-ion akkumulátorral együtt a STIHL HSA 45 tömege mindössze 2,3 kg. A gép töltöttségi állapota a töltöttségi állapot kijelzőről leolvasható. Az akkumulátor feltöltése az alapfelszereltséghez tartozó kábellel lehetséges. A sövénynyíró a csendes motornak köszönhetően akár zajérzékeny területeken történő munkavégzésre is alkalmas. Az egy oldalon csiszolt kés a hatékony munkavégzést segíti. A beépített vágásvédelem a biztonságos munkavégzést teszi lehetővé, a felcsavarozott vezetővédelem megakadályozza a pengék sérülését talajközeli nyírási munkák közben. A puha markolat jó fogást biztosít.


A STIHL HSA 45 akkumulátoros sövénynyíró 50 cm-es vágáhosszal rendelkezik. 


A szegélynyíró működtetéséhez az aktiváló kulcs behelyezése szükséges. Eltávolításával a gép működésképtelen, és így biztonságosan tárolható és szállítható. Az aktiválókulcs gyermekektől távol tartandó!

49.900Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

LED kijelző

Az akkumulátor töltőttségi állapota egy gombnyomásra a LED kijelzőn leolvasható.

Aktiváló kulcs

A gép működtetéséhez az aktiváló kulcs behelyezése szükséges. eltávolításával a gép működésképtelen, és így biztonságosan tárolható és szállítható.

Késszerkezet

A késszerkezet kialakításának köszönhetően tiszta, precíz vágások végezhetők, maximum 8 mm ágvastagságig.

Vezetővédelem

A vezetővédelem védi a vezetőlemezt a kopástól és az elhasználódástól, valamint megkönnyíti a talajközeli és a falak mentén végzett nyírási munkákat.

Ergonómia

A beépített akkumulátornak köszönhetően a gép súlyeloszlása ideális, és a formatervezésnek köszönhetően nagy mozgási szabadságot biztosít munkavégzés közben.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Vágáshossz50 cm
Névleges feszültség18 V
Tömeg2,3 kg
Hangnyomásszint75 dB(A) 1)
 75 dB(A)
Zajteljesítményszint83 dB(A) 1)
Rezgésgyorsulás bal oldal1,4 m/s² 2)
Rezgésgyorsulás jobb oldal1,5 m/s² 2)
Teljes hossz912 cm
Löketszám2500 Ford./perc (FP)
Fogtávolság24,1 mm
Akkumulátor üzemidőbis 30 min 3)
IP védettségIPX0
 
Shopping Cart