Barion Pixel

Rólunk

Több mint 40 éves családi vállalkozás vagyunk. Ez idő alatt minden erőnkkel és szaktudásunkkal arra törekedtünk, hogy vevőinket magas szinten szolgáljuk ki.

Célunk a minél szélesebb igények kielégítése. „Mindent egy helyen” elvünk alapján rendkívül kiterjedt választékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, a legkisebb alátéttől a háztartási nagygépekig.

Területek, ahol a vásárlók rendelkezésére állunk: épületfelújítás, festék és ápolásvédelem, vasáru, barkács- és szerszámgépek, fénytechnika, műszaki szerelvény, víz-gáz-fűtésszerelvény, műszaki cikkek, mobiltelefonok és tartozékok, kerti szerszámok, virágföldek, magok, növényvédelem, konyha- és lakásfelszerelés, bútor, kis- és nagy háztartási gépek, kerékpárok, elektromos kerékpárok és alkatrészek, munkavédelmi ruházat, cipő, ajándéktárgyak, vegyiáru. Emellett Stihl márkakereskedők és a Netfone távközlési szolgáltató regisztrációs pontja is vagyunk. A Chromos Svjetlos céggel kötött partneri kapcsolatnak köszönhetően pedig olyan festékkeverő géppel rendelkezünk, amely képes bármilyen színt pillanatok alatt kikeverni.

Mindezek mellett, amiért a legbüszkébbek vagyunk, azok szakképzett munkatársaink szakértelme, segítőkészsége és rugalmassága.

Shopping Cart