Barion Pixel

STIHL

RMA 235 - AK RENDSZER

KOMPAKT, KIS MÉRETŰ AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ

Kisebb füves területek hatékony nyírásához a STIHL AK rendszer akkumulátorával működő, csendes STIHL RMA 235 akkumulátoros fűnyíró gép az ideális választás. Az Eco üzemmódnak és az áramlásoptimalizált késnek köszönhetően különösen a gép energiahatékonyan végzi a munkát.


A polimer háznak és kis tömegnek köszönhetően a STIHL RMA 235 különösen könnyen kezelhető, és kényelmesen szállítható. A gép 5 fokozatú központi vágásmagasság-állítással (25-65 mm) rendelkezik. A 30 literes felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár kiürítése a billentőmechanizmusnak köszönhetően rendkívül egyszerű. Az akkumulátoros meghajtásnak köszönhetően a fűnyíró gép csendes és kibocsátásmentes. A lehajtható komfort tolókar lehetővé teszi a gép helytakarékos tárolását, valamint szállítását is.


 

141.990Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Felhajtható fedelű fűgyűjtő kosár

A műanyag fűgyűjtő kosár felnyitása és a kiürítése a billentőmechanizmusnak köszönhetően rendkívül egyszerű. A fűnyírás közben keletkező légáram a fűgyűjtő kosárba vezeti a lenyírt füvet és gondoskodik a kosár optimális megtöltéséről. A levegő a kosáron található lamellákon keresztül, oldalirányban távozik a talaj felé, ezzel védve a felhasználót a fűnyíró gép által felkavart szennyeződésektől. A telítettségjelző a megfelelő időpontban jelzi az ürítés esedékességét.

Lehajtható tolókar

A lehajtható tolókarral a fűnyíró gép helytakarékosan szállítható és tárolható.

ECO üzemmód

Aktivált ECO üzemmódban a motor fordulatszáma automatikusan alkalmazkodik a körülményekhez, így biztosítva hosszabb működési időt.

Központi vágásmagasság-állítás

A több fokozatú központi magasságbeállításnak köszönhetően a vágási magasság gyorsan és egyszerűen, egy segédrugó segítségével a kívánt magasságra állítható. Az aktuális pozíció egy skáláról olvasható le.

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Munkaszélesség33 cm
Vágásmagasság-állítás25 – 60 mm
Vágásmagasság-állításLithium-ion
Fűgyűjtő kosár űrtartalma30 l
Hajtómű
Akkumulátor típusaLithium-ion
Névleges teljesítmény450 W
Üzemi fordulatszám3400 U/p
Tömeg14 kg
Garantált zajteljesítményszint LWA90 dB(A)
Mért hangnyomásszint76 dB(A)
A hangnyomásszint mérési tűrése3 dB(A)
Rezgésgyorsulás tolókarnál1,8 m/s²
Rezgésgyorsulás bizonytalansága0,9 m/s²
IP védettségIPX1
Shopping Cart