Barion Pixel

STIHL

MSA 60 C-B (Akku nélkül)

SOKOLDALÚAN HASZNÁLHATÓ ÉS EGYSZERŰEN KEZELHETŐ AKKUMULÁTOROS LÁNCFŰRÉSZ

Sokféle feladatra használható akkumulátoros láncfűrész alkalomszerű használatra a ház körül. A STIHL AK rendszerhez tartozó, könnyű és csendes fűrész zajérzékeny területeken vagy akár zárt térben végzett feladatokhoz, hallásvédelem nélkül is használható. 


Alapfelszereltségben 1/4″ PM3 fűrészlánccal a kiváló vágásteljesítmény és tiszta vágáskép érdekében. A fordulatszám fokozatmentesen állítható, így a teljesítmény egyszerűen szabályozható. 


Az optimális egyensúly, a beépített STIHL gyorsláncfeszítés, az ergonomikus fogantyú és a rezgéselnyelő puha markolat ergonomikus munkavégzést tesznek lehetővé. A QuickStop Super láncfék bármilyen munkahelyzetben kényelmesen és gyorsan használható. Az áttetsző olajtanknak köszönhetően az olajszint könnyedén leolvasható.

79.990Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Gyorsláncfeszítés (B)

STIHL gyorsláncfeszítő rendszer (B) segítségével a fűrészlánc a lánckerék fedelének meglazítása után szerszám nélkül, mindössze egy állító kerék segítségével megfeszíthető.

Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás

A kényelmes kezelhetőség érdekében az akkumulátoros láncfűrész fordulatszáma fokozatmentesen szabályozható.

Átlátszó olajtartály

Az áttetsző olajtartálynak köszönhetően könnyen nyomon követhető a lánckenőolaj szintje.

Kétfogantyús kezelés

Az ergonomikus formájú fogantyú és a hátsó vezérlő markolat kényelmes, puha fogású, ezáltal biztosítva a biztonságos munkavégzést minden üzemi helyzetben.

STIHL villanymotor (EC)

A STIHL elektronikus szabályozású, szénkefe nélküli elektromotorja (EC) nagyon energiahatékonyan és gyakorlatilag kopás nélkül működik. A nagy hatásfoknak köszönhetően az akkumulátor energiája igazán jelentős munkateljesítménnyé alakul. Az elektronikus vezérlés folyamatosan figyeli a villanymotort, ütem közben észleli a terhelés változásait és gondoskodik arról, hogy a motor mindig az optimális fordulatszám-tartományban működjön.c

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Névleges feszültség36 V
Tömeg2,9 kg 1)
Hangnyomásszint83 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint91 dB(A) 2)
Rezgésgyorsulás bal oldal3,2 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal3,4 m/s² 3)
Láncosztás1/4″P
Javasolt akkumulátorAK 20
Üzemidő AK 10 akkumulátorralmaximum 18 min 4)
Üzemidő AK 20 akkumulátorralmaximum 40 min 4)
Üzemidő AK 30 akkumulátorralmaximum 55 min 4)
IP védettségN/A
Shopping Cart