Barion Pixel

STIHL

FS-38

KÖNNYŰ MOTOROS SZEGÉLYNYÍRÓ

STIHL legkönnyebb szegélynyírója ideális gép az egyéni felhasználók számára. A mindössze 4,2 kg súlyával kiválóan alkalmas gyepszegélyek és kisebb füves területek nyírására. A többfunkciós fogantyú egyszerű kezelhetőséget biztosít. A körfogantyú ideális a szűkös helyeken végzett munkákhoz, mint pl. bokrok között és a bozótosban. A STIHL 2-MIX motor erőteljes és takarékos is egyben. 


A kényelmes munkavégzés érdekében hosszabb munkákhoz  javasoljuk a külön tartozékként rendelhető egyvállas heveder használatát. A gép indítását megkönnyítő és az erőkímélő munkavégzést segítő külön rendelhető STIHL ErgoStart és STIHL ElastoStart utólag is felszerelhető.

76.990Ft

FELSZERELÉS ÉS FUNKCIÓK

Az illusztrációk csak példaként szolgálnak. A felszereltségi jellemzők megjelenése és konkrét elhelyezése a terméken eltérhet az ábrázoltaktól, de a termékek funkcionalitása azonos.

Körfogantyú

A praktikus körfogantyúval a gép egyszerűen és pontosan irányítható. A körfogantyú fogása a testmérethez és az egyedi nyírási helyzethez igazítható.

Többfunkciós fogantyú

A motor működtetéséhez szükséges kezelőelemek a fogantyún találhatóak. A kezelés egyszerű és biztonságos.

Kézi üzemanyagpumpa

A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással beindítható a motor. (Ábrához hasonlóan)

MŰSZAKI INFORMÁCIÓK

Lökettérfogat27,2 cm³
Teljesítmény0,65 kW
Tömeg4,2 kg 1)
Hangnyomásszint94 dB(A) 2)
Hangnyomásszint96 dB(A) 2)
Zajteljesítményszint108 dB(A) 2)
 105 dB(A)
Zajteljesítményszint109 dB(A) 2)
 106 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal oldal8 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal8 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás bal oldal8 m/s² 3)
Rezgésgyorsulás jobb oldal8 m/s² 3)
Teljes hossz147 cm 4)
Vágókör-átmérő380 mm
Tartály űrtartalma0,33 l
CO2857 g/kWh
Shopping Cart